"Ai hei, äiti."

"Mitä?"

"Arvatkaas mitä?" Alexia kysyi innoissaan illallisella/yöpalalla. Äiti soitti ja kertoi että minusta tulee perijä!"

"Mitäh?! Mähän olen meistä vanhin! Mun kuuluu olla perijä!" Marcus ajatteli närkästyneesti. "Heh . . . Hienoa", hän lopulta sanoi.

Audrina ei sanonut eikä ajatellut mitään. Hän tiesi valinnan johtuvan siitä, että hän oli erilainen. Olinkohan Danny edes pitänyt puoliaan tuossa perijäkeskustelussa?

Alexia hymyili tyytyväisenä. "Hahaa, mäpäs olenkin perijä", hän huudahteli mielessään.

Myöhemmin, kun kaikki olivat menneet nukkumaan, sisään hiippaili murtovaras . . .

Mutta varashälyttimen ansiosta poliisi kiirehti paikalle saman tien.

"Hmmm, mitäs kivaa varastaisin täältä", varas ajatteli eikä ollenkaan huomannut vilkkuvaa poliisiautoa pihalla.

Herra Poliisi voitti tappelun ja pidätti epäpätevän murtovarkaan ja antoi Hiltoneille 500 simoleonin korvauksen rosvon kiinniottamisesta.

Audrina päätti ottaa vähän kahvia menetettyjen yöunien takia.

 

KOLME VUOTTA MYÖHEMMIN

"Hei Alexia, sähän pidät puheen siellä valmistujaisjuhlissasi, vai mitä?" Audrina kysyi päivänä, jolloin Alexia oli juuri tuonut kotiin todistuksen täynnä L:iä. "Joo . . ." Alexia mutisi tuijottaessaan televisiota. "No, mikä sen aihe on?"

"Nooh, mä aattelin jotain et vaikka paras juttu mitä mulle tapahtui yliopiston opiskeluvuosien aikana", Alexia sanoi. "Sulla se tietysti ois se kun sinä ja Matt menitte kihloihin", hän lisäsi. Audrina nauroi. "Niin no, sullahan se vois olla vaikka se kun hoitelit sitä yhtä lehtoria . . ."

"No ei varmana, sehän on oikeesti kiellettyä!" Alexia huudahti. "Totta", Audrina tokaisi. "Mulle ei oikeastaan tapahtunut mitään koko yliopiston aikana . . ." Alexia marisi surullisena. "Kyllä me jotain keksitään."

Audrina ehdotti varmasti kaikkia mahdollisia aiheita, mutta Alexia myhäili tyytyväisenä, sillä hän tiesi jo, mistä kertoa.

Pian Alexian valmistujaisjuhlat jo koittivatkin, ja hän oli valmis aloittamaan puheen.

Hmm, Marcus selkeästi seisoi liian lähellä . . .

"Kiitos, kun tulitte tänne valmistujaisjuhliini, se merkitsee todella paljon. Puheeni on itse asiassa aika lyhyt, sillä se kertoo parhaasta asiasta, joka minulle tapahtui yliopiston opiskeluvuosien aikana. Ja se asia on se, että ystävystyin perheenjäseneni kanssa, jonka nimi on Audrina. Emme aluksi oikein tulleet toimeen, mutta tämä yhdessäolo on muuttanut kaiken. Kiitos, Audrina, että olet ystäväni. Ja siskoni."

Audrina hymyili vedet silmissä.

"Audrinalle."

Lopulta juhlien päätyttyä Alexia kasvoi aikuiseksi ja lähti taksin matkaan, joka vei hänet takaisin Leppälaaksoon.

Niin Alexia seisoi taas tutun kotitalonsa edustalla.

Ostettuaan vähän uusia vaatteita Alexia tapasi Liinu Mustapään, erittäin häijyn noidan.

Tälläinen Alexiasta sitten tuli :)

Danny ja Nicole olivat huolestuneita siitä, ettei Alexialla ollut vielä ketään sopivaa miesehdokasta. "Mitä me oikein teemme? Hän on perijä, ja meiltä loppuu kohta aika!" Danny sanoi ahdistuneena. "Minä haluan nähdä lapsenlapseni!" Nicole huudahti epätoivoisesti. "Täytyy tehdä jotain."

Nicole toi seuraavana päivänä töistään Saul -nimisen miehen. "Odotas, ystävä hyvä, minä tuon tyttäreni Alexian tänne, niin voitte jutella."

Alexian ja Saulin juttu näytti toimivan.

"Hei, sulla on aika makeat noi lasit . . ." Alexia flirttaili ja alkoi puhua jotain sisään tulemisesta.

Joku taisi ihastua <3

Ja niin nuoret hengailivat ulkona sateessa. "Hei aiotko sä katsoa niitä futiksen MM-kisoja?" Alexia kysäisi. "Totta kai!" Saul huudahti.

Ja salama sattui iskemään teleskooppiin . . .

Noniin, nyt menee mukavasti! :P

Nicole myhäili salaa onnistuneelle suoritukselleen.

"Voitko kuvitella, Danny, että kohta me saamme lapsenlapsia!" Nicole intoili. "Oletkohan nyt vähän asioiden edellä?" Danny kysyi. "Etkö itse halua lapsenlapsia?" Nicole kysyi. "Tottakai", DAnny sanoi eikä puhunut asiasta enempää.

Aww, Alexia ja Saul ovat hyviä ystäviä! <3 (Simssissä menee todella oudosti nämä välillä, ensin pussaillaan ja sitten ollaan parhaita kamuja . . .)

Ja tämän Alexia on tainnut kokea yhden jos toisenkin kerran . . .

Pihalla oleili paljon tuttua porukkaa.

Ja niin Saul muutti Hiltonien taloon.

Siinä tämänkertainen osa :) Pahoittelut, että tämä oli vähän lyhyempi ja tylsempi kuin yleensä, mutta ensi osaan enemmän kuvia ja kiinnostavampia juttuja . . . Mutta jos jotain jäi kiinnostamaan, niin: 1) Audrinan pääaine oli fysiikka 2) Audrinan kihlattu eli Matt on oikeasti Matti, mutta kutsumme häntä nyt Mattiksi 3) Marcus on naimisissa Jaanan kanssa, ja Jaana on raskaana 4) Mietin oikeasti, että vähän hassua kun otsikon nimi on murtovarkaita, mutta sitten kun Marcus oli valmistunut ja pelasin sillä perheellä, niin sinnekin tuli murtovaras! Haha :D Joten jätin nimen ja päätin kertoa jutun tässä lopussa

Mutta seuraavaa osaa ensi viikolla :) Kommentoikaas!