Nonniin, viides osa tuli sittenkin jo näin äkkiä, kun lähdemme Lontooseen keskiviikkona niin en millään ehtisi ensi viikolla. Ja nyt sattui olemaan aikaa . . . x")

Mutta siis: kannattaa kerrata vielä edellisen osan pari viimeistä kuvaa, koska tämä jatkuu suoraan siitä.

Nicolella ja Marcuksella oli yhteinen lukupiiri olohuoneessa, eivätkä kumpikaan olleet tietoisia Dannyn olinpaikasta sillä hetkellä.

Mutta sitten alkoi tapahtua. Valoista värillinen lentävä lautanen lensi Hiltonien talon yläpuolelle.

Se levitti mystisen sinistä sumua äsken niin rauhalliselle kotipihalle . . .

. . . ja sylkäisi sisästään DANNYN, joka jäi röhnöttämään keskelle autotietä (tää asento on kyl niin HOT! ;D . . .)

Sillä välin talon muut asukit hommailivat omiaan. Alexia tykkäsi sängyllä pomppimisesta, vaikkei hänen äitinsä siitä pitänytkään.

Danny sai kohotettua kuntonsa huippuunsa! Hyvä Danny! :D Nyt työnantaja on varmana ylpeä!

"Hyi kammotus, miten äiti poltti tän munakkaan näin pahasti?" Alexia kysyi veljeltään aamupalalla.

"Emmä vaan tiiä", Marcus tokaisi ja melkein oksensi.

"Yhh, nyt Nicole kyllä mokasi aika pahasti ne munakkaat", Danny yski.

"Paras siivota ennen kuin Nicole saa hepulin . . ."

"Hei tiiätsä, mä haluisin aloittaa viulunsoiton", Alexia avautui veljelleen heidän katsoessaan telkkaria. "Aijjaa", Marcus sanoi ja vaihtoi kanavaa. "Miks et vaikka lukis? Se on hyödyllistä ja hauskaa."

Oho, kukat olivat joutuneet vähän rapakuntoon . . . ;//

Ja illalla taas telkkarin katselu jatkui.

Alexia kertoi uudesta unelmastaan äidilleenkin. "Viulunsoiton?" Nicole toisti ihmeissään. "Mä luulin että sä oot kiinnostunut urheilusta!" "En mä enää", Alexia sanoi päättäväisesti ja jatkoi porsaankyljyksen syömistä.

Kuitenkin Alexia otti Mercuksen vinkistä vaarin ja alkoi opiskella elinikäistä onnellisuutta. "Ei mut täähän on kiinnostavaa . . ." hän totesi parin sivun jälkeen.

Sillä välin Marcus itse ahmi pussintäydeltä perunalastuja, kun kukaan ei ollut näkyvissä. Muhahaha ;DD

Alexia oli jäänyt niin koukkuunn tuohon uuteen ja ihmeelliseen kirjaan, että sai sen melkein heti luettua. (Tuossa sinisessä pallurassa on hymynaama, jos joku ei tiennyt.)

Paremman tekemisen puutteessa Marcus meni siivoamaan kuihtuneita kukkia (keskellä yötä . . .).

Samaan aikaan Danny heräsi kummaan tunteeseen, ja huomasi mahansa olevan isompi kuin nukkumaan mennessään.

"Mitä tämä oikein on?" Danny mietti pelästyneenä.

Aamulla ulos mennessään Alexia iski silmänsä komeaan lehdenkantajaan, Aaroniin. "Uuh, ton kanssa mä voisin isona mennä naimisiin", hän mietti kätellessään Aaronia.

Päivällä Danny ja Nicole katselivat yhdessä telkkaria. "Mitä ihmettä Dannylle on tapahtunut, sillähän on kunto huipussaan", Nicole ajatteli silmäillen mysteerisesti lihonutta Dannya. "Jeah, maali Espanjalle!" Danny huudahti.

"Hei kato äiti, mä sain kympin fysiikan kokeesta!" Marcus kiljui, mutta Nicole oli niin keskittynyt teleskoopilla tiirailuun, ettei kuullut mitään. Voi Marcus raukkaa :(

Alexia sai koulusta uuden kaverin, Minkan :)

Marcus oli ollut koko illan huonolla päällä, joten Nicole päätti hyvittää sen, ettei päivällä ollut huomioinut poikaansa. "WIHII!", Marcus kiljui, kun Nicole kieputti häntä.

Hmmm, ja Nicolen puheenaiheen valinta oli kerrassaan loistava . . . ö_Ö Niin että tulevaisuuden varalle, vai?

Nyt Alexia oli aloittanut uuden kirjan, joka kertoi parisuhdeneuvonnasta.

Mutta läksyt olivat kuitenkin tärkeämpiä. "Hmm, 245 + 142 : 2 = 193,5 . . ." Alexia oli luokkansa taitavimpia matematiikassa.

Nicole tuijotti ihmeissään Dannyn valtavaa vatsaa tämän tanssiessa iloisesti sambaa.

"Mitä kummaa tolle miehelle on oikeen tapahtunut?" hän mietti. "Onkohan anoreksialle vastakohtaa . . ?"

Tosiaan, Danny näytti aika järkyttävältä . . .

Hän päätti mennä tekemään vähän pihatöitä. "Mitähän mulle on oikein käynyt? Mun sixpack venyy!"

Pihatöiden jälkeen Danny päätti hörppäistä vähän proteiinipirtelöä. "Kohta pitää varmaan mennä lääkärille . . ." hän ajatteli.

"Hei ihmiset, mä sain kympin matikankokeesta!" Alexia kiljui riemuissaan, mutta ketään ei näyttänyt kiinnostavan. "Hitto, Marcus oli oikeessa", hän murahti ja lampsi omaan huoeeseensa.

Illalla Marcus tuli vakavana isänsä puheille. "Iskä, ootko sä syönyt vähän liikaa niitä suklaaleivoksia, vai miksi sä oot lihonu noin kamalasti?" hän kysyi. "Ööh, en itse asiassa tiedä, poikani", Danny vastasi. "Voi olla että tämä on jonkinmoinen sairaus . . ."

Fiksuna poikana Marcus päätti mennä hankkimaan lisää tietoa avaruusaiheisesta kirjasta. "Tästä varmaan löytyy jotain, iskähän just kaapattiin avaruuteen, tää juttu voi liittyä siihen", Marcus mietti alkaessaan lukemaan ensimmäistä lukua. "Kun mies kaapataan avaruuteen, avaruusoliot saavat hänet niinsanotusti alienraskaaksi. Näin ollen mies synnyttää vihreäihoisen avaruusoliolapsen. Nainen ei voi tulla alienraskaaksi", hän luki kauhuissaan. "Tää on ehkä ufointa ikinä!" hän ajatteli.

Marcus meni uudestaan isänsä puheille. "Iskä mä luulen että sä odotat avaruusvauvaa", hän sanoi.

Dannyn silmät laajenivat kauhusta. "MITÄ? Olenko mä . . . raskaana?!" Marcus nyökkäsi ja kertoi kaiken avaruuskirjasta lukemansa.

"Nicole rakas, mulla ois tärkeätä asiaa", Danny aloitti heidän ollessaan kahden kesken sama iltana. "Niin mitä?" Nicole kysyi. "Marcus kertoi, että mä olen alienraskaana. Eli siis meille tulee vielä yksi vauva. Vihreä."

"Eihän! Ei mies voi tulla raskaaksi!" Nicole väitti. "Kyllä vaan näköjään voi", Danny sanoi. "Ne on näitä ufojuttuja." "Siksi sä siis olet ollut tollanen ilmapallo", Nicole tokaisi ja rupesi ajattelemaan huolestuneena perheen tulevaisuutta. "Hei! Toi oli ilkeetä!" Danny sanoi närkästyneenä.

Muutaman päivän päästä Dannyn "synnytys" sitten käynnistyi. (En edelleenkään tajua mistä muka vauva tulee ulos . . .)

"Okei, nyt mä ymmärrän sua, Nicole", Danny kirkui. "Tää on selkeesti naisten hommaa!"

Hetken kuluttua Danny piteli käsissään . . . vihreää tyttövauvaa.

Tyttö sai nimekseen Audrina. Ja ööh, muuta hän ei ole isältään perinyt kuin mustan hiustenvärin.

Nicole hurrasi miehelleen, mutta hänen todellinen mielialansa oli melko matalalla . . .

Ja näin käy avaruusolion syöttäminen! Danny on hyvin ylpeä itse synnyttämästään lapsesta - kuten näkyy . . .

"Tuo on biologisesti mahdotonta!" kirkui Alexia, joka oli perheen ainoa ei-innostunut avaruusolion syntymästä. "Ei MIES voi synnyttää!!"

Ja niin Nicole kylvetti ensimmäistä kertaa lasta, joka ei ollutkaan hänen omansa.

Ja Danny kätevänä poikana rikkoi kylpyammeen . . .

Samana päivänä Danny sai taas arvonalennuksen ja 10 000 § sakot, koska oli sotkeentunut johonkin oikeusjuttuun. Ja perheen rahat näyttivät nollaa . . .

"Tuota, Nicole-kulta . . ." Danny aloitti. Nicolea alkoi epäilyttää. Mitä nyt taas? "Niin, mä sain alennuksen töissä, mä olen taas Upseeri, ja . . . me saatiin 10 000 simoleonin sakot. Joten . . . mä ajattelin erota."

Tässä vaiheessa Nicole sai totaalisen raivarin. "MITÄ?!? JOS ME SAATIIN 10 000 SIMOLEONIN SAKOT, SÄ ET VARMANA EROA, MEHÄN OLLAAN TAAS LÄHTÖPISTEESSÄ! JUST SYNTYI UUSI VAUVA, KIITOS SUN IHME HARRASTUKSEN, JA NYT OLLAAN IHAN KUIVILLA! KUVITTELE, KOLME LASTA EIKÄ YHTÄÄN RAHAA! MITÄ AJATTELIT TEHDÄ?!" "ARVAA KEHTAANKO MÄ ENÄÄ NÄYTTÄÄ NAAMAANI TYÖPAIKALLA, KUN SAIN KAKSI ALENNUSTA PERÄKKÄIN? EN VARMASTI ENÄÄ MEE SINNE!" Danny huusi. "SE ON SUN ONGELMA!" Nicole kirkui. "Vai pitääkö meidän ruveta sopimaan jotain?!"

Tähän sitten jäätiin, ensi viikolla ei tule uutta osaa, joten katotaan nyt et millon ehdin taas pelata. Kommentoikaa! :D < 3