Viime osassahan siis Nicole lähetti Peten takaisin kotiin ja jatkoi sinkkuelämää. Mitenhän tämänkertaisessa käy . . ?

Tältä Nicolen koti siis näytti. Vasemmalla yhdistetty keittiö ja ruokailupäytä, olohuone, oikealla makuuhuone ja työhuone.

Nicole oli hieman yksinäinen ja kaipasi juttuseuraa. Niinpä hän tarttui kotinsa edessä juosseen lenkkeilijän käteen. "Terve, minä olen Nicole!" Nainen hymyili ja esittäytyi Auroraksi.

Auroran lähdettyä Nicole päätti luopua yksinäisyydestään ja lähteä kaupungille etsiskelemään sopivaa miestä.

Rollon piilopaikka vaikutti juuri sopivalta paikalta, mistä voisi löytyä miehiä. Nicole astui täpötäyteen ravintolaan täynnä itsetuntoa, ja hänestä tuntui, että tänään voisi onnistaa . . .

. . . ja niin kävikin! Kun komea nuorukainen astui ravintolaan, Nicole oli aivan myyty. Hän meni heti juttelemaan miehelle, joka esittäytyi Danny Pekkaseksi.

"Hei, oletko sinä se uusi, joka muutti juuri Leppälaaksoon?" Danny kysyi Nicolelta. "Joo!" Nicole huudahti. "Muutin juuri ja minulla ei oikein ole vielä kavereita . . ."

"No, tässä olisi hyvää ainesta sellaiseen", Danny alkoi vihjailla ja Nicole hymyili. "No, me voitaisiin vaikka tavata vielä joku päivä?" hän ehdotti. "Joo, kyllä se sopii", Danny sanoi ja rustasi puhelinnumeronsa Nicolelle. "Soita milloin vain."

"Mikä sä olet muuten ammatiltasi?" Nicole kysäisi Dannylta ennen lähtöään. "Olen Upseeri", Danny vastasi. "Ookoo. Mutta nähdään!" Nicole huikkasi ja lähti. Tämä oli kyllä ihan onnen päivä.

Kotona Nicole päätti taas perehtyä ruuanlaiton jaloon taitoon. "Ei ihme että mun keksit meni mönkään, kun niistä puuttui vehnäjauho!" hän päivitteli.

Melko vihaisen näköisenä Nicole alkoi valmistaa illallista itselleen (btw. ilme jäi joksikin aikaa bugittamaan . . .)

"Danny puhelimessa." "Hei, Nicole täällä!" "Moikka!" "Tuota, mä vain ajattelin, että jos sä haluaisit tulla kylään mun luokse . . ?" "Joo, käy se." "Okei, nähdään!"

Pian Danny jo tuli ja Nicole tervehti häntä yllättävän rohkeasti. "Ömm . . . Moi, Nicole", Danny sanoi hieman hämmentyneenä, mutta ei vaikuttanut ollenkaan vihaiseta, päinvastoin. "Niin, moi, mä vaan halusin niin kovasti nähdä sut", Nicole sanoi ja punastui. "Niin mäkin sut", Danny sanoi.

"Mä olen kyllä onnen tyttö!" Nicole ajatteli heidän jäädessään paikoilleen halailemaan.

Yöllä Peni tuli jälleen vierailemaan Nicolen talolle ja alkoi kieriskellä vesilätäkössä . . .

Seuraavana päivänä Nicole kutsui Dannyn uudestaan kylään, ja heistä tuli hetken päästä hyviä ystäviä :)

Ja Nicole pyysi Dannya muuttamaan luokseen. Dannyhan suostui. Dannyn vierailu jäikin ikuiseksi < 3

Danny toi taloon (oisko ollut?) noin 9000 simoleonia. Danny alkoi heti keskustella Nicolen kanssa rahan käytöstä. Nicole kohotteli välillä kulmiaan, mutta ei sanonut mitään.

Sitten Dannyn pitikin lähteä töihin. Hieno tuo Upseerin työasu ;D

Nicole osti teleskoopin - nyt kun hänellä oli siihen varaa - jotta voisi tutkailla taivasta. Se oli välttämätöntä, jos halusi ylennyksen tiedealalla.

Ja niin Dannykin päätti lähteä välillä kaupungille ostamaan uusia vaatteita.

"Oliskohan tämä hyvä?" hän mietti. "Vaiko sittenkin valkoinen? Taidanpa muuten ostaa Nicolelle hajuveden tosta tiskiltä . . ."

Tälläinen Dannysta sitten tuli. Danny on vähän sottapytty (2), ujo (3), toimelias (9), leikkisä (7) ja marisija (4). Horoskoopiltaan hän on Jousimies. Danny on tiedetavoitteinen, ja hänen elämäntoiveensa on tulla Hulluksi tiedemieheksi (silti hän on sotilasalalla . . .)

"Tässä olis sulle lahja", Danny sanoi Nicolelle tullessaan kotiin. "Voi, Danny!" Nicole huudahti ja otti paketin iloisena vastaan.

Nicole kiitti Dannya intohimoisella suudelmalla.

"Sä olet kyllä niiiin kaunis" Danny kehui Nicolea, joka punastui.

Ja saanko esitellä: rakkautta ilmassa < 3

Ja mitä illalla tapahtuikaan . . ?

Vaatteet ainakin vähenivät . . . Kertooko tarina, mitä sen jälkeen tapahtui?

Kertoi se.

"Hm, mahassa tuntuu ihan omituiselta", Nicole mietti varhain aamuyöllä, kun hän oli juuri noussut. "Onkohan minulla niin kova nälkä?"

Aamiaisella Nicole kuitenkin uskaltautui ja kosi Dannya. "Voihan vitsi!" Danny huudahti avatessaan samettirasian. "Onko tää nyt vastalahja siitä eilisestä hajuvedestä?" "Ei, nuija", Nicole tuhahti ja hymyili. "Tuletko aviomiehekseni, Danny?" hän kysyi silmät loistaen. "Totta kai, kultaseni!" Danny sanoi ja Nicole rentoutui huomattavasti.

Lopun aamiaista puhuttiinkin sitten muista asioista.

"Voi ei, olivatko ne tekemäni räiskäleet raakoja tai jotain?" Nicole ähki kiirehtiesäänoksentamaan vessaan. "Yäk, tämä on ällöä!"

Danny oli ennen pitänyt parrakkaista naisista (?!), mutta päätti muttaa mieltään ja valitsi nyt mieltymyksikseen alusvaatteet, meikin ja inhokikseen blondit.

Dannyn oli kuntoiltava tosi paljon saadakseen ylennyksen, joten hän kävi kaupassa ja osti kuntopyörän. Se tulisi vielä kovaan käyttöön . . .

"Mitäs tämä nyt on, onko kuntoilu sittenkin jäänyt taka-alalle?" Nicole voihkaisi tullessaan töistä ja huomatessaan vaatteiden kiristävän vyötärön kohdalta.

Samana iltana Nicole kävi kaupungilla ostamassa MP3 -soittimen. "Tämä tulee tarpeeseen, jos alan harrastamaan lenkkeilyä", hän mietti.

"Nyt ei kyllä kaikki voi olla ihan reilassa, mähän paisun kuin ilmapallo", Nicole ajatteli epätoivoisena mennessään muutaman päivän päästä jääkaapille. "Mutta kun koko ajan on niin kauhea nälkä! Ellei sitten . . ."

Pahaa-aavistamaton Danny tiiraili iloisena teleskoopilla; hän ei vielä tiennyt, mitä tuleman piti.

Tässä vähän pidempi osa tällä kertaa :) EN tiedä vielä milloin seuraava osa tulee, enkä lupaa mitään.

Kommentteja taas voi laittaa, kiitos! :) < 3